Efterfødsels
bootcamp

Velkommen til vores efterfødselsbootcamp, hvor træningen ikke kun styrker din krop, men også skaber et trygt og inkluderende fællesskab for mødre, der har født indenfor det seneste år.

Vores bootcamp skaber et særligt rum designet til dig, der ønsker effektiv træning og samtidig at dele denne rejse med andre nybagte mødre. Træningen foregår på et lukket hold, hvor du vil danne bånd og træne sammen med de samme kvinder gennem hele forløbet. Vi ønsker at skabe et støttende fællesskab, hvor du kan dele erfaringer og træningsglæde med ligesindede mødre.

Vi forstår, at det kan være udfordrende at finde tid til træning som nybagt mor, derfor har vi skabt et miljø, hvor der naturligvis er plads til både dig og din baby.

Vores erfarne trænere guider dig gennem skræddersyede øvelser, der tager højde for din krops behov efter fødslen.

Ny dato kommer
Efterfødsels bootcamp 8 uger

Træningstid: Onsdage kl. 10 – 11

Fysioterapeutisk træning, tilpasset dig og dine behov
Særligt udvalgte øvelser til dig, der har født indenfor det sidste år
(det gælder selvfølgelig også kejsersnit)

Adgang til alle hold og selvtræning i Box Vith i perioden

Pris: 1.200 kr. 

Book din plads

”Har været på stærk mor bootcamp hos Emilie. Det har været 8 dejlige uger og et godt boozt til at komme igang efter man har født. Det kan kun anbefales herfra, Emilie er en super god træner og hun er altid klar til at hjælpe med ungerne så man kan fokusere på træningen 👍🏻
Min vægt faldt med 8 kg, min fedtprocent faldt og min muskelmasse steg så kunne ikke være mere end tilfreds. Mange tak for denne gang”

Deltager på efterfødsels bootcamp

Træningcenter Box Vith, Lundholmvej 7, 7500 Holstebro