Hvorfor er box vith blevet til?

Box Vith er startet med en drøm. En drøm om at skabe et sted hvor der er rum og plads til alle ligegyldig om du er tyk, tynd, høj eller lav. Om du har en psykisk lidelse eller fysiske skavanker eller skader. 

Ejer Emilie Vith er selv bekendt med at være anderledes og lider af sygdommen NF2 som sætter knuder på nervebaner over hele kroppen. Hun har gennemgået flere operationer i venstre fod og ved hvordan det føltes at være anderledes og blive set skævt på. For Emilie handler det om at vise at man kan hvad man vil, at man kan bevæge sig på trods af skader og på trods af at man er anderledes. Det skal ikke stoppe os. 

Box Vith er blevet til fordi vi mener der manglede et rum i Holstebro hvor man kommer som man er og træner sammen ligegyldig alder, form, niveau og udseende.

Trænere
Provided Physiotherapies

LÆS MERE

Box Vith er ikke kun et træningscenter, det er et fællesskab, hvor ALLE er velkomne!

Du forlader med garanti altid boxen med et smil på læben. Der er det hele: engageret trænere, træning i topklasse, plads til at udfordre dig selv og et fællesskab udover det sædvanlige, med diverse aktiviterer og events udenfor boxen😍 Ingen er tabt på gulvet og alle hepper og hjælper hinanden igennem. Uden tvivl det bedste træningscenter. Basta”

– Medlem 


Træningcenter Box Vith, Nybovej 19, 7500 Holstebro