Priser
På træning

Bootcamps

2.400 – 3400 dk

8 – 12 ugers forløb
Lukket hold med max 8 deltagere
Uddannet og fast træner
Træn med ligestillede
*Læs mere under bootcamps

Personlig træning og Fysioterapi

500 – 900dk

Pris pr. time
Tilkøb*
Kostplan
Kontrolvejning
Træningsprogrammer

Medlemskab

479dk

Pris pr. måned
Holdtræning
Fri selvtræning 24/7
Løbende sociale aktiviteter og workshops
Målsætningssamtale og vejning på tanita vægt hver 3 måned
Bliv en del af et unik fællesskab

Selvtræning

379 dk

Pris pr. måned
Fri selvtræning 24/7
Løbende sociale aktiviteter og workshops
Målsætningssamtale og vejning på tanita vægt hver 3 måned
Bliv en del af et unik fællesskab

Kids træning 9 – 12 år

549 dk

Pris for 3 måneder

Må deltage på familie wod
Adgang til Bio events i boxen 
Næste hold start d. 8 August
Tirsdage kl. 16 – 17

DROP IN

100 dk

Pr. gang

En dags fri træning 

Skal bruges inden 30 dage 

KLIPPEKORT 10 x

700 dk

10 x valgfri træning selvtræning eller hold

Gyldigt i 6 måneder

Medlemsbetingelser I Box Vith gældende fra d. 1 januar 2022.


§1. Medlemskab
Et medlemskab er personligt og må IKKE benyttes af andre end medlemmet selv eller overdrages til andre. Træning i Boxen uden medlemskab sidestilles med butikstyveri og anmeldes.

§2. Varighed
Et medlemskab et løbende medlemskab, der forsætter indtil en af parterne opsiger i henhold til §3. Man er selv ansvarlig for at opsige sit medlemskab, hvis ikke andet er aftalt.

§3. Opsigelse
Et medlemskab kan opsiges løbende måned + én måned (dog senest d. 25. i en måned). Opsigelse kan kun ske skriftligt på mail : fitbyvith@outlook.dk ’’opsigelse medlemskab’’. Medlemmet må ikke standse betaling før opsigelsen er på plads.

§4. Betaling
Ved oprettelse af medlemskab tilmeldes medlemmet automatisk betaling med kort i appen Glofox.
For sen betaling: Betales medlemskabet ikke til den aftalte tid, udstedes et rykkerbrev til medlemmet og desuden opkræves et rykkergebyr på 100 kr.

§5. Person skader
Al træning sker på eget ansvar. Et medlem er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader at styrketræne hos Box Vith. Er du i tvivl om eventuelle risici, bør du få foretaget et dybdegående sundhedstjek hos en læge inden opstart!
Box Vith tager ikke ansvar for personskader på et medlem, som følge af ulykker eller andre besøgendes handlinger eller mangelfulde handlinger. I øvrigt følges dansk erstatningsret på området.

§6.
Værdigenstande.
Værdigenstande er medlemmets eget ansvar, idet Box Vith ikke erstatter tab pga. tyveri eller tingskade.

§7. Ordens regler.
Under træning skal der altid anvendes træningstøj og sko som er beregnet til indendørs træning. Udstyr og faciliteter skal ryddes op efter brug.

§8. Udvisning af medlem
Box Vith kan til enhver tid uden angivelse af grund afbryde enhver aftale om medlemskab med øjeblikkelig virkning! I så fald tilbagebetales samtlige uudnyttede forudbetalinger, dog ikke oprettelsesgebyr. I grove tilfælde af brud på medlemsbetingelserne, som f.eks. indtagelse af stoffer, chikane, hærværk, mangel på respekt for oprydning/rengøring eller udlån af medlemskab, sker der ikke tilbagebetaling af nogen art!

§9. Ophavsret
Box Vith har ophavsret på alt udleveret materiale, træningsprogrammer samt individuelle programmer. Ved offentliggørelse eller videregivelse af disse, opsiges medlemskabet omgående, og der tages stilling til om der skal foretages yderligere.

§10. Ændringer af priser samt medlemsbetingelser.
Box Vith har ret til at fortage pris ændringer og medlemsændringer. Disse meddeles senest 30 dage før ændringerne træder i kraft på Box Vith – medlemmer facebook gruppe eller pr. mail.

§11. Automatisk trækning på kort
Det er medlemmets eget ansvar og opdatere kort oplysninger i medlemsapp Glofox. Betalingskortet skal være aktivt så det er muligt og trække betaling hver måned. Medlemmet er til enhver tid selv ansvarlig for at kortdata samt kontooplysningerne er korrekte.

§12. Person data politik / privatlivs politik
Som medlem i
Box Vith indsamler vi følgende data om dig: navn, adresse, postnr., by, e-mail, tlf., fødselsdato. Formålet med at indsamle disse data er at kunne identificere dig samt beskytte dig bedst muligt. Informationerne deles ikke med tredje part og videregives ikke. Dine data opbevares i 6 måneder efter endt medlemskab.

§13 Fotografering og video til markedsføring
Ved at tegne et medlemskab i Box Vith siger du ja til at de billeder og videoer der bliver taget i lokalerne må benyttes til markedsføringsmæssig brug på hjemmeside, sociale medier og general reklame.


Træningcenter Box Vith, Nybovej 19, 7500 Holstebro