Man føler sig velkommen, så snart man kommer ind af døren. Alle er venlige og imødekommende – bare rigtig god stemning. Har været på bootcamp, hvor der er stor fokus på at der er tid til alle, så man får styr på teknikker og laver øvelserne korrekt. 
Kan kun anbefale Box Vith!

Tidligere bootcamp deltager

Bootcamps

Provided Physiotherapies

Bliv en stærkere, gladere og sundere version af dig selv med en bootcamp

På vores forskellige bootcamps i Holstebro træner du på et fast lukket hold med max 10 deltagere! Det betyder, at din kontakt til din træner er personlig og tæt, og der er mulighed for at tilpasse øvelserne til dit niveau og eventuelle skader.

Bootcamps med fællesskab

Hvis du er klar til at tage en aktiv beslutning og starte din rejse, så står vi klar til at hjælpe dig hele vejen! Hos os er holdånd, fællesskab og sammenhold vejen til endnu bedre resultater! 

Provided Physiotherapies

Find dit bootcampforløb

Genkender du følgende?

– Det er kedeligt og træne i et almindeligt fitness center
– Du ved ikke om din teknik er korrekt
– Du dropper ofte din træning til fordel for noget andet
– Du syntes at det er kedeligt og træne
– Du savner en træningsmakker
– Du har ikke opnået de resultater du har ønsket
– Du er i tvivl om du spiser rigtigt i forhold til dit mål

Box Vith i Holstebro er din destination for funktionel træning og bootcamps. Vores dedikerede center tilbyder en forskellige bootcampsforløb, der er skræddersyet til både mænd og kvinder i alle niveauer.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren, har vores bootcamps det perfekte program til dig. Vi fokuserer på funktionelle øvelser, der ikke kun styrker din krop, men også forbedrer din samlede fitness og velvære.

Vores dygtige trænere er dedikerede til at guide dig gennem hvert trin af din fitnessrejse. Vi tilbyder også specialiserede fysioterapeutiske forløb, der kan skræddersys til dine individuelle behov og mål.

Tag det første skridt mod en stærkere og sundere version af dig selv ved at deltage i vores bootcamps i Holstebro. Udforsk vores forskellige forløb og find det, der passer bedst til dig.

Vil du høre mere?

Kontakt os allerede i dag, så vi kan finde den løsning der passer dig bedst!


Træningcenter Box Vith, Lundholmvej 7, 7500 Holstebro